Rozenhof TrouwringenRozenhof TrouwringenSchoolweg 60, 7924 PN, Veeningen0528 39 1222info@rozenhoftrouwringen.nlhttps://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.pngContant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club Internationalвぎвぎвぎ-вぎвぎвぎвぎMonday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointment
Favorieten (0) Klanten vertellen Afspraak maken 0528 39 1222 06 5464 0941
Rozenhof trouwringen

Rozenhof Trouwringen tour door heel Nederland

Gaat u binnenkort trouwen maar woont u niet in de noordelijke provincie Drenthe? Geen probleem! Rozenhof Trouwringen organiseert hotel shows door het hele land! Van Hilversum tot Amsterdam, wij nemen de trouwringen collectie voor u mee!

Datum Titel Locatie Adres
  

Afgelopen Hotelshows

Datum Titel Locatie Adres
08/10/0000 (10:00) The Bridal Experience Trouwevent De Rietschans Meerweg 221 9752 XC Haren

Wat houdt een Hotel show in?

Wij als trouwringenspecialist uit Drenthe komen met onze collectie trouwringen naar plekken bij u in de buurt. Namelijk in hotels! Hier huren wij dan een ruimte af waar u uw trouwringen in alle rust met experts kan uitzoeken. Geen drukke juwelier, maar persoonlijk contact met de goudsmid en specialist!

Good to know:

Bent u enthousiast geworden en wilt u trouwringen uitzoeken in alle rust, maar wel in de drukke stad  bij u in de buurt? Neem dan telefonisch contact met ons op: 0528-391222 of 06-54640941 om een totaal vrijblijvende afspraak te maken!

Na het maken van een afspraak kunt u ook even uw georiënteerde modellen aangeven. Dan kunnen wij uw wensen alvast voorbereiden en zorgen wij ervoor een of meerdere modellen met uitgebreide collecties mee te nemen naar de Rozenhof Trouwringen Hotels Show.

Veel van onze klanten uit het westen van Nederland vragen of er een andere vestiging is in andere regio’s zoals: Utrecht, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Limburg, Gelderland, Flevoland of Overijssel. Daarom besloten wij een paar dagen per maand met onze collectie naar u toe te komen. 
Het is onmogelijk om een vestiging in elke provincie te open, daarom hebben wij bedacht om Rozenhof Trouwringen Hotel Shows - events te organiseren om onze collecties aan u te laten zien. 
U hoeft dan niet naar het noorden te reizen. Wij doen dit graag voor u. 


 

Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.| For your and our security we work with dummy rings.
© Rozenhof Trouwringen 2024 - Beoordeling door klanten: 9.5вЂ/10 Вュ 285 beoordelingen

Beste Klanten,

Wij zijn dagelijks geopend van
10:00 t/m 22:00 op afspraak!

Letop: 1 Bruidspaar per keer

Lees meer in onze blog

Sluit Bericht
Top