Rozenhof TrouwringenRozenhof TrouwringenSchoolweg 60, 7924 PN, Veeningen0528 39 1222info@rozenhoftrouwringen.nlhttps://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.pngContant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club Internationalвぎвぎвぎ-вぎвぎвぎвぎMonday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointment
Favorieten (0) Klanten vertellen Afspraak maken 0528 39 1222 06 5464 0941
Rozenhof trouwringen

Trouwringen prijzen

Natuurlijk willen jullie als jullie trouwringen gaan kopen ook weten wat de prijs is van de ringen die jullie Trouwringen met diamanten
uitgezocht hebben.

Op onze website hebben we geprobeerd om deze prijs zo goed mogelijk te benaderen. De goudprijs schommelt echter behoorlijk, de uiteindelijke prijs van de ringen kan daarom iets afwijken van de prijzen op onze website.

De totstandkoming van een prijs

De prijsvorming van een ring wordt door diverse factoren bepaald.

Materiaalkeuze

Welk edelmetaal u kiest als basis voor uw ring, is bepalend voor de prijs. Een palladium ring is beduidend duurder dan een gouden of platina  ring.

Gehalte Bijzondere trouwringen

Goud is verkrijgbaar in 8, 9, 14 of 18 karaat. Een trouwring met een legering van 18 karaat is duurder dan een ring welke een 8 karaats legering heeft. Vindt u een palladium ring mooi, dan heeft u de keuze uit een legering van 500, 900 of 950 palladium. De prijs van een ring van 950 palladium is hoger dan een ring met een legering van 500 palladium.

Uitvoering

Wilt u een dikkere of bredere ring, waardoor meer goud nodig is om de ring te maken, dan wordt de prijs van de ring ook hoger.

Diamanten

Een schitterende diamant in uw trouwring laten zetten, maakt de ring kostbaarder. De grootte van de diamant en 
het aantal diamanten, is eveneens bepalend voor de uiteindelijke prijs. Exclusieve trouwringen

Bewerking

Als u uw trouwring een speciale bewerking laat ondergaan, zoals een gezandstraalde ring of een ring met ijsmattering, wordt de prijs ook iets hoger.

Zoals u ziet zijn er vele mogelijkheden om tot de juiste prijs voor u te komen.

Prijs voorbeelden

Bekijk de prijsvoorbeelden van trouwringen bij Juwelier Rozenhof Trouwringen, dé juwelier tevens goudsmid met de grootste collectie trouwringen van Nederland.

 

Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.| For your and our security we work with dummy rings.
© Rozenhof Trouwringen 2024 - Beoordeling door klanten: 9.5вЂ/10 Вュ 285 beoordelingen

Beste Klanten,

Wij zijn dagelijks geopend van
10:00 t/m 22:00 op afspraak!

Letop: 1 Bruidspaar per keer

Lees meer in onze blog

Sluit Bericht
Top