Rozenhof TrouwringenRozenhof TrouwringenSchoolweg 60, 7924 PN, Veeningen0528 39 1222info@rozenhoftrouwringen.nlhttps://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.pngContant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club Internationalвぎвぎвぎ-вぎвぎвぎвぎMonday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointment
Favorieten (0) Klanten vertellen Afspraak maken 0528 39 1222 06 5464 0941
Rozenhof trouwringen

Combineer uw verlovingsring met uw trouwring

U heeft een prachtige verlovingsring gekregen van uw geliefde. Dit kan een verlovingsring zijn met veel diamanten of een minimalistische verlovingsring. Maar u wilt deze verlovingsring natuurlijk wel blijven dragen na de komst van de trouwring. Dus hoe gaat u uw verlovingsring met uw trouwring combineren? Rozenhof Trouwringen laat enkele voorbeelden zien.

Stijlvolle combi

De ring die uw lieveling voor u heeft uitgekozen in combinatie met dé ring die jullie samen hebben uitgekozen. Dat klinkt als een stijlvolle combi! Dit heeft een leuk voordeel, want zo symboliseert u twee liefdevolle gebeurtenissen in uw leven: Het huwelijksaanzoek en uw Ja-woord.

Verlovingsring en trouwring samen

The perfect match

Vaak komen er aanstaande bruidsparen de trouwringenstudio in met de vraag:” Kan ik mijn verlovingsring samen met de trouwring dragen?” Wij antwoorden daar vaak positief op. Echter zijn niet alle combinaties mogelijk. Stel u heeft een opvallende verlovingsring met veel diamanten, dan raden wij u aan om te gaan voor een subtiele trouwring. Ook kan een subtiele verlovingsring worden gecombineerd met een extravagante trouwring.

Trouwring samen met verlovingsring

Trouwring onder of boven verlovingsring?

Een andere veel gestelde vraag is of de trouwring of verlovingsring als eerst om de vinger moet worden geschoven. Echter verschilt dit per combinatie. Vaak wordt de trouwring als eerst om de vinger geschoven, zodat de verlovingsring het zicht van de trouwring niet kan belemmeren. Aangezien verlovingsringen vaak voorzien zijn van mooie diamanten in hoge zettingen.

Verlovingsring combineren met trouwring

Bent u benieuwd hoe u deze twee ringen het best kan combineren? Maak dan een afspraak bij Rozenhof Trouwringen en dan gaan wij samen kijken welke mogelijkheden er voor u zijn. Tot snel!

Ga terug naar Blog >>
Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.| For your and our security we work with dummy rings.
© Rozenhof Trouwringen 2024 - Beoordeling door klanten: 9.5вЂ/10 Вュ 285 beoordelingen

Beste Klanten,

Wij zijn dagelijks geopend van
10:00 t/m 22:00 op afspraak!

Letop: 1 Bruidspaar per keer

Lees meer in onze blog

Sluit Bericht
Top