Rozenhof TrouwringenRozenhof TrouwringenSchoolweg 60, 7924 PN, Veeningen0528 39 1222info@rozenhoftrouwringen.nlhttps://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.pngContant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club Internationalвぎвぎвぎ-вぎвぎвぎвぎMonday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointment
Favorieten (0) Klanten vertellen Afspraak maken 0528 39 1222 06 5464 0941
Rozenhof trouwringen

Genomineerd voor de Toptrouwbedrijven Awards 2022

De Top Trouwbedrijven Awards

We did it!! Rozenhof Trouwringen is genomineerd voor de toptrouwbedrijven Awards 2022-2023! Dit is een publieksprijs waarbij de winnaar wordt gekozen door bruidsparen, zodat er wordt beoordeeld op de directe en persoonlijke ervaring van jullie. En dat komt mede dankzij jullie. Want voor een nominatie moesten wij minimaal 10 beoordelen hebben die ons bedrijf als een 8 of hoger ervaarden. En ja, dat was het geval.

Trouwringen publieksprijs

De Top Trouwbedrijven Award is voor Rozenhof Trouwringen dé manier om aan jullie te laten zien dat onze trouwringencollectie er service uitblinkt in de trouwbranche!

Wij voelen ons vereerd dat wij mogen deelnemen aan deze Awards en gaan dan ook ons uiterste best doen voor deze publieksprijs! En daarbij is Rozenhof Trouwringen jullie hulp nodig, dus lieve bruidsparen, zouden jullie ons willen helpen om deze publieksprijs te winnen door een stem op ons uit te brengen?

Rozenhof Trouwringen is genomeneerd

Dat zouden wij erg waarderen! Alvast bedankt voor jullie stem en voor eventuele vragen over trouwringen kunnen jullie altijd bij Rozenhof Trouwringen terecht. Wij beschikken over jarenlange ervaring en staan klaar om jullie te helpen!

Rozenhof Trouwringen genomineerd voor Toptrouwbedrijven Awards

Ga terug naar Blog >>
Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.| For your and our security we work with dummy rings.
© Rozenhof Trouwringen 2024 - Beoordeling door klanten: 9.5вЂ/10 Вュ 285 beoordelingen

Beste Klanten,

Wij zijn dagelijks geopend van
10:00 t/m 22:00 op afspraak!

Letop: 1 Bruidspaar per keer

Lees meer in onze blog

Sluit Bericht
Top