Rozenhof TrouwringenRozenhof TrouwringenSchoolweg 60, 7924 PN, Veeningen0528 39 1222info@rozenhoftrouwringen.nlhttps://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.pngContant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club Internationalвぎвぎвぎ-вぎвぎвぎвぎMonday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointment
Favorieten (0) Klanten vertellen Afspraak maken 0528 39 1222 06 5464 0941
Rozenhof trouwringen

Gravure in uw trouwring bij Rozenhof Trouwringen

Een trouwring wordt helemaal uw trouwring wanneer u er een gravure in laat zetten. Het is traditioneel om de trouwdatum en naam van uw aanstaande te laten graveren, maar in de hedendaagse trouwringenwereld zijn er veel meer mogelijkheden! Lees snel verder en kom erachter wat voor trouwringen gravures er vandaag de dag zijn.                             

Trouwplaats of liefdesstad

Die ene stad waar u en uw aanstaande een onvergetelijke tijd hebben gehad of misschien wel die ene reis in Azië waar hij u ten huwelijk heeft gevraagd. Een stad of plaats graveren is zeker een persoonlijk detail van uw trouwring. Ook kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de trouwbestemming, een plaats waar tevens uw familie en vrienden onderdeel van uit maken.

Elkaars vingerafdrukken graveren

Wat is er van een lichaam persoonlijker dan een vingerafdruk? Helemaal niets inderdaad. Vandaar dat Rozenhof Trouwringen u aanraadt om voor vingerafdruk gravures te kiezen als u echt voor persoonlijkheid gaat. Met een stempelkussentje en uw vingerafdruk kunnen wij deze gravure zowel aan de binnenkant als de buitenkant van de trouwring een plekje geven. Bicolor trouwringen met vingerafdruk of mooie witgouden trouwringen met vingerafdruk, alles is mogelijk.

Symbolen

Ook kan men tegenwoordig kiezen voor symbolen of zelfs motieven. Denkend aan symbolen over uw geloof of een lievelingsdier. Ook kunt uw gaan voor een peace-teken of het teken voor eindeloze liefde: infinity to beyond. Zet uw creatieve brein aan en het denken over gravures kan beginnen!

Eigen handschrift

Een andere persoonlijke gravure waar u voor kunt kiezen, is een gravure door u geliefde geschreven. Rozenhof Trouwringen laat u bijvoorbeeld  de liefdesquote opschrijven en vervolgens zullen wij deze quote gaan inlaseren in uw trouwring. Hoe persoonlijk!

Elkaars hartslag

Rozenhof Trouwringen beschikt over een hartmonitor die uw harstslag vastlegt en dat kan op een moment dat u en uw geliefde elkaar aankijken of een mooie belofte uitspreken. Ook is het mogelijk om de hartslag van u kind in de trouwring vast te leggen. De unieke gravures kent tal van mogelijkheden bij Rozenhof Trouwringen. Hartslag trouwringen zijn zeer persoonlijk.

Namen

Natuurlijk kunt u ook kiezen voor de traditionele trouwdatum en naam van uw geliefde. Maar ook is het tegenwoordig een ware trend om te gaan voor elkaars naam aan de buitenkant van de trouwring en zo weet iedereen met wie u bent verbonden. Zeer persoonlijk!

Het woord liefde

Vandaag de dag is internationalisering niet meer weg te denken en volgens Rozenhof Trouwringen heeft dit begrip de trouwringenwereld ook bereikt. Er zijn namelijk steeds meer bruidsparen die als gravure gaan voor het woord liefde, maar dan in een andere taal. Zo weten alleen jullie wat deze unieke gravure betekent.

Welk lettertype

Wanneer u beslist om te gaan voor een koosnaam als gravure of voor de traditionele trouwdatum en de naam van uw geliefde, zal u nog moeten kiezen uit een lettertype. Enkele voorbeelden zijn sierlijke letters, blokletters, strakke letters, kleine letters of grote letters. Contacteer Rozenhof Trouwringen en vraag naar de mogelijkheden.

Dit waren dan een aantal ideeën op het gebied van gravures. Rozenhof Trouwringen beschikt ook over een gravures voorbeelden boek. In dit boek staan veel verschillende gravures die u ongetwijfeld zullen inspireren. Maak een totaal vrijblijvende afspraak bij Rozenhof Trouwringen en ontdek wat er allemaal mogelijk is in de hedendaagse trouwringenwereld.

Ga terug naar Blog >>
Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.| For your and our security we work with dummy rings.
© Rozenhof Trouwringen 2024 - Beoordeling door klanten: 9.5вЂ/10 Вュ 285 beoordelingen

Beste Klanten,

Wij zijn dagelijks geopend van
10:00 t/m 22:00 op afspraak!

Letop: 1 Bruidspaar per keer

Lees meer in onze blog

Sluit Bericht
Top