Rozenhof TrouwringenRozenhof TrouwringenSchoolweg 60, 7924 PN, Veeningen0528 39 1222info@rozenhoftrouwringen.nlhttps://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.pngContant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club Internationalвぎвぎвぎ-вぎвぎвぎвぎMonday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointment
Favorieten (0) Klanten vertellen Afspraak maken 0528 39 1222 06 5464 0941
Rozenhof trouwringen

Platina en palladium ringen

Platina en palladium, twee prachtige materialen voor trouwringen waar veel bruidsparen weinig van af weten. Daar gaat Rozenhof Trouwringen verandering in brengen. Read & Learn bride2be..

Platina trouwringen

Het is het duurzaamste, zuiverste en zeldzaamste edelmetaal ter wereld. Platina wordt, in tegenstelling tot goud, bijna in haar zuiverste vorm gebruikt. Platina sieraden beschadigen bijna niet en verbleken niet en gaan daardoor een leven lang mee. 

Platina trouwringen kennen we in twee legeringen, platina 600 en platina 950. Laten we eerst even het verschil uitleggen.

Platina 600

Een trouwring vervaardigd van platina 600 bestaat voor 60% uit platina en 40% uit andere witte metalen, door deze samenstelling is platina 600 donkerder van kleur.

Platina 950

Wat houdt een trouwring vervaardigt van platina 950 dan in? 95% van de trouwring bestaat dan uit zuiver platina. 

Dus houd jij van een spierwitte kleur en ben je op zoek naar een materiaal dat niet verkleurt en hypoallergeen is? Dan is platina zeer geschikt!

Hoeveel kosten platina trouwringen?

De kosten van platina trouwringen hangen allereerst af van de legering die je kiest. Zo is platina 600 natuurlijk goedkoper dan het bijna zuivere platina 950. Daarnaast spelen de breedte van de ring, dikte en het ontwerp ook mee in het kostenplaatje. Om u toch een beeld te geven is platina 600 goedkoper dan witgoud. Heb je een trouwringen set gezien en ben je benieuwd naar de kosten in platina? Neem gerust contact met ons op!

Palladium trouwringen

En door naar het andere materiaal: palladium. Palladium is ook zilverwit van kleur. Maar daar waar platina zwaar en kostbaar is, is palladium lichter en goedkoper! 

Palladium is ook verkrijgbaar in zowel palladium 600 en palladium 950. Zo kunnen wij altijd aan uw wensen voldoen. 

Combinaties

Deze prachtige materialen zijn goed te combineren met andere materialen. Denk bijvoorbeeld aan goud. 

 

 
Ga terug naar Blog >>
Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.| For your and our security we work with dummy rings.
© Rozenhof Trouwringen 2024 - Beoordeling door klanten: 9.5вЂ/10 Вュ 285 beoordelingen

Beste Klanten,

Wij zijn dagelijks geopend van
10:00 t/m 22:00 op afspraak!

Letop: 1 Bruidspaar per keer

Lees meer in onze blog

Sluit Bericht
Top