Rozenhof TrouwringenRozenhof TrouwringenSchoolweg 60, 7924 PN, Veeningen0528 39 1222info@rozenhoftrouwringen.nlhttps://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.pngContant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club International€€€-€€€€Monday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointmentKlanten beoordelen ons met 9.4/10 op basis van 243 reviews
Favorieten (0) Klanten vertellen Afspraak maken 0528 39 1222 06 5464 0941
Rozenhof trouwringen

Trouwringen met gekleurde stenen

Tegenwoordig kiest bijna iedere bruid een trouwring waarin zich een diamant bevindt. En ook is het aantal bruidegoms met een diamant de afgelopen jaren gegroeid. Naast diamanten bestaan er nog vele andere edelstenen die voornamelijk worden gekozen door hun vette kleur.

Smaragd

We beginnen met de edelsteen smaragd, bekent van zijn unieke kleur groen!  De groene kleur van de smaragd ontstaat vanwege sporen chromium en vanadium. Zijn jullie al verliefd? 

Trouwringen met smaraagd

Saffier

Ook is saffier een erg populaire edelsteen.De diep blauwe kleur heeft de edelsteen saffier te danken aan titanium en ijzer oxides. Saffier is zeer kostbaar en wordt beschouwd als een van de meest waardevolle edelstenen. 

Trouwringen met saffier

Robijn

Een andere populaire edelsteen is robijn. Robijn heeft een hele bijzondere rode kleur die erg straalt in een witgouden trouwring, maar ook mooi tot zijn recht komt in een trouwring van geelgoud. Vaak is deze edelsteen te vinden in een klassieke trouwring, maar Rozenhof Trouwringen zet hem met alle liefde in een moderne trouwring voor u! 

Trouwringen met robijn

Amethist

Amethist, een edelsteen met een prachtige paarse kleur! En hierbij hebben wij natuurlijk ook schitterend setje verzameld. Wat een bijzondere kleur heeft deze edelsteen, vindt u niet?

Trouwringen amesthist

Citrien

Als laatste hebben we nog een edelsteen met een gele kleur in petto! Namelijk de edelsteen citrien, geel van kleur en prachtig in combinatie met witte diamanten en/of met een geelgouden trouwring.

Trouwringen met citrien

Gekleurde diamanten

Naast dat er de witte diamant bestaat, zijn er ook gekleurde diamanten in weddingland. Deze gekleurde diamanten laten de trouwringen set net iets meer opvallen en zal meerdere oogjes aantrekken!

Trouwringen met gekleurde diamanten

Houden jullie nou van iets opvallends? Dan is dit een perfect passend element voor in jullie trouwringen! De goudsmid van Rozenhof Trouwringen staat voor jullie klaar om een schitterend eindresultaat te creëren.

 

Ga terug naar Blog >>
Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.| For your and our security we work with dummy rings.
© Rozenhof Trouwringen 2021 - Beoordeling door klanten: 9.5​/10 ­ 285 beoordelingen

Beste Klanten,

Wij zijn dagelijks geopend van
10:00 t/m 22:00 op afspraak!

Letop: 1 Bruidspaar per keer

Lees meer in onze blog

Sluit Bericht
Top