Rozenhof TrouwringenRozenhof TrouwringenSchoolweg 60, 7924 PN, Veeningen0528 39 1222info@rozenhoftrouwringen.nlhttps://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.pngContant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club Internationalвぎвぎвぎ-вぎвぎвぎвぎMonday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointment
Favorieten (0) Klanten vertellen Afspraak maken 0528 39 1222 06 5464 0941
Rozenhof trouwringen

Vier de liefde 12-12-12

Vier de liefde 12-12-12. Voor de provincie Drenthe stellen wij  een paar trouwringen beschikbaar voor  het drentse bruidspaar Carla en Jan.

Trouwen in Groningen, Overijssel, Zwolle, Drenthe, Gelderland, Friesland

Speciaal voor stellen die het niet zo breed hebben is er een leuk initiatief; Vier de Liefde 12-12-12. Op deze bijzondere dag geven 12 stellen, uit de 12 provincies, op 12 verschillende trouwlocaties elkaar om 12:00 uur het jawoord. En het mooie aan dit initiatief is dat, dankzij de sponsering, deze bruidsparen toch een luxe en mooie huwelijksvoltrekking krijgen, iets wat ze dit zelf nooit hadden kunnen betalen.

Joanne Littooij, van OntdekEenKasteel.nl, en initiatiefneemster van dit trouwevent vertelt; "Verliefde stellen die afhankelijk zijn van de Voedselbank en heel graag met elkaar willen trouwen, willen wij de mogelijkheid bieden om ook op een bijzondere trouwlocatie en op een unieke trouwdatum hun liefde voor elkaar te laten bezegelen met een onvergetelijke huwelijksdag. De 12 prachtige kastelen en 12 provincies in Nederland sluiten in aantal ook mooi aan bij deze symbolische trouwdatum. Uiteraard worden alle 12 huwelijken deze dag om 12:00 uur voltrokken. Liefde verbindt mensen met elkaar en biedt steun in goede en slechte tijden. Met dit trouwevent helpen wij mensen graag een droomwens te vervullen door hen een mooie huwelijksdag te verzorgen", aldus Joanne.

Krantartikel

Vier de Liefde

Woensdag 12 december 12:12
Hoogeveen nu
 
HOOGEVEEN - Onder de noemer Vier de Liefde wordt vandaag, op 12-12-12, een speciaal trouwevenement gehouden. Twaalf bruidsparen trouwen op twaalf kastelen in twaalf provincies om 12.12 uur. De bruidsparen hebben met elkaar gemeen dat zij allen klant zijn bij de Voedselbank. In de provincie Drenthe geven Carla en Jan uit Nieuw Buinen elkaar het jawoord. Dit maatschappelijke project kan niet gerealiseerd worden zonder de inzet van ruim honderd sponsoren door het hele land. Mariages Bruidsmode uit Hoogeveen en Rozenhof Trouwringen uit Veeningen zijn betrokken bij dit bijzondere trouwevent. Deze bedrijven voelden zich direct geroepen om er gezamenlijk voor te zorgen dat deze bruidsparen de mooiste dag van hun leven beleven

 

 
Ga terug naar Blog >>
Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.| For your and our security we work with dummy rings.
© Rozenhof Trouwringen 2024 - Beoordeling door klanten: 9.5вЂ/10 Вュ 285 beoordelingen

Beste Klanten,

Wij zijn dagelijks geopend van
10:00 t/m 22:00 op afspraak!

Letop: 1 Bruidspaar per keer

Lees meer in onze blog

Sluit Bericht
Top