Rozenhof TrouwringenRozenhof TrouwringenSchoolweg 60, 7924 PN, Veeningen0528 39 1222info@rozenhoftrouwringen.nlhttps://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.pngContant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club Internationalвぎвぎвぎ-вぎвぎвぎвぎMonday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointment
Favorieten (0) Klanten vertellen Afspraak maken 0528 39 1222 06 5464 0941
Rozenhof trouwringen

Vind uw verlovingsring bij Rozenhof Trouwringen

Een spannend moment samen met het stellen van dé vraag natuurlijk! Het uitzoeken van een verlovingsring dat voldoet aan de eisen van uw geliefde, dat kan een hele opdracht zijn en moet in het diepste geheim gebeuren. Maar no worries, Rozenhof Trouwringen helpt u graag een handje!

Blijf bij haar stijl

Erg belangrijk voor een succeskoop: blijf bij haar stijl! De meeste dames houden van alles wat sprankelt en waar een diamantje in zit! Maar er zijn ook dames die liever gaan voor een stoere ring. Is uw geliefde stoer of elegant? 

Tip: vraag haar beste vriendin of moeder! Zij weten als geen ander wat ze mooi vindt, misschien heeft ze wel over haar perfecte verlovingsring gepraat met haar vriendin. In dat geval, lucky you!

    

Wat is trendy en veelgekozen?

Over het algemeen is een verlovingsring vaak voorzien van een diamant, maar niet zomaar een diamant: een uitstekende diamant! Dit houdt in dat de diamant, tussen pootjes gezet of niet, iets hoger staat. Voordeel: veel lichtinval op de steen waardoor de diamant nog meer straalt!

natuurlijk kunt u ook gaan voor een verlovingsring zonder de uitstekende diamant, alles is mogelijk! Denk aan deze mooie ring met ook veel pracht en praal. Een hele grote glimlach gegarandeerd!

     

Wat kost een aanzoeksring?

Dat is helemaal aan u! Er zijn ringen van een paar honderd euro maar ook van duizenden euro's. Onze tip: blijf lekker binnen uw budget, want echt waar, binnen ieder budget bieden wij mooie verlovingsringen aan! Kleine sidenote is wel dat een aanzoeksring duurder uit kan vallen dan een trouwring. Dit komt omdat een verlovingsring vaak versierd zijn met meer stenen, en deze sprankelende diamanten zijn van hoogwaardige kwaliteit!

Wij nodigen u graag uit om bij ons een vrijblijvende afspraak te maken voor het uitzoeken van de perfecte verlovingsring. We hebben meer dan 40 jaar ervaring dus u bent zeker niet de eerste! Verder hoeft u bij ons geen specifieke ring te kiezen. Een bepaalde ring kunt u aanpassen zodat deze binnen de stijl & budget vallen! Succes en wie weet tot snel!

 
Ga terug naar Blog >>
Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.| For your and our security we work with dummy rings.
© Rozenhof Trouwringen 2024 - Beoordeling door klanten: 9.5вЂ/10 Вュ 285 beoordelingen

Beste Klanten,

Wij zijn dagelijks geopend van
10:00 t/m 22:00 op afspraak!

Letop: 1 Bruidspaar per keer

Lees meer in onze blog

Sluit Bericht
Top