Rozenhof TrouwringenRozenhof TrouwringenSchoolweg 60, 7924 PN, Veeningen0528 39 1222info@rozenhoftrouwringen.nlhttps://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.pngContant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club Internationalвぎвぎвぎ-вぎвぎвぎвぎMonday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointment
Favorieten (0) Klanten vertellen Afspraak maken 0528 39 1222 06 5464 0941
Rozenhof trouwringen

Waar koop je een trouwring?

De zoektocht naar de trouwringen, het kan beginnen! Maar waar kun je allemaal trouwringen kopen? Trouwringenspecialist Rozenhof Trouwringen geeft jou een mooi overzicht met de voor- en nadelen. Let's go!

Juwelier

De juwelier, je kent vast wel een juwelier in jouw omgeving. Een juwelier biedt een brede collectie sieraden aan en daarnaast vaak ook een collectie trouwringen. Het voordeel van een juwelier is dat er altijd wel een juwelier bij jou in de buurt is. Misschien heb je zelfs wel een persoonlijke band met de juwelier. Dit kan vertrouwd zijn en de doorslag geven om bij een juwelier trouwringen te kopen. Toch kent de juwelier ook nadelen. Zo is het bij een juwelier vaak druk. Er is bijvoorbeeld iemand voor de reperatie van zijn horloge en een ander komt een armband uitzoeken. Hierdoor kan een juwelier minder persoonlijk voelen. Ook biedt een juwelier vaak niet een hele uitgebreide collectie trouwringen en zijn ingewikkelde aanpassingen soms niet mogelijk. Kun je niet vinden wat er in de vaste collectie zit? Dan hebben ze niet altijd de expertise om het toch mogelijk te maken. 

Goudsmid

Een goudsmid is een echte vakman die sieraden vervaardigt van edelmetalen. Wil jij met een echte vakman een ontwerp schetsen en dit vervolgens uitgewerkt zien in handgemaakte trouwringen? Dan is de goudsmid the place to be. Een voordeel van trouwringen uitzoeken bij een goudsmid is dan ook het persoonlijke contact en natuurlijk het unieke eindresultaat. Vooral voor bruidsparen die echt iets anders willen dan de rest is de goudsmid perfect. Maar ook de goudsmid kent nadelen. Bij een goudsmid kun je namelijk pas zien hoe het eindresultaat wordt als de trouwringen set klaar is. Een goudsmid maakt ringen in opdracht en zal dus niet veel ringen kunnen laten zien als voorbeeld. Wil je wel een handgemaakte trouwring en van te voren voorbeelden kunnen zien hoe het er uiteindelijk uit gaat zien? Kijk dan naar een plek waar een goudsmid en een vaste collectie wordt aangeboden, zoals bij Rozenhof Trouwringen. 

Webshop

Yes, ook trouwringen kunnen tegenwoordig online gekocht worden! Lekker vanuit huis trouwringen bestellen. Hoewel de meeste trouwringen worden verkocht op fysieke locaties is het toch fijn om als bruidspaar ook een mogelijkheid te hebben om online trouwringen te kopen. Wil je graag online trouwringen uitzoeken? Neem dan zeker een kijke op TrouwringenDesign.nl 

Trouwringenspecialist

last but not least, de trouwringenspecialist! Een plek waar ze letterlijk alles van de trouwring weten.  Een trouwringenspecialist biedt vaak een zeer uitgebreide collectie aan en is heel persoonlijk. Geen drukke juwelier, bij een trouwringenspecialist wordt echt de tijd voor je genomen. En misschien nog wel het allermooiste aan een trouwringenspecialist zijn de eindeloze opties. Denk aan eigen ontwerpen, vaste collecties en trouwringen binnen ieders budget! Hoe maak je dan een keuze tussen al die opties? Maak je daar maar geen zorgen over, want een trouwringenspecialist heeft jarenlange ervaring en kennis in huis. Zij hebben in een handomdraai door welke stijl jij en je aanstaande mooi vinden. Houd je van vintage trouwringen, moderne trouwringen of smalle trouwringen? Alles is mogelijk binnen jouw budget. 

Rozenhof Trouwringen

Wie is dan Rozenhof Trouwringen? Wij zijn gespecialiseerd in trouwringen en hebben ook een goudsmid in huis! Bij ons is dus écht alles mogelijk! Ben je geïnterreseerd, wil je meer informatie of een afspraak maken in onze trouwringenstudio aan huis? Neem dan zeker contact met ons op. Wij zijn dagelijks geopend van 10.00 tot 22.00 uur, adviseren één bruidspaar per keer en zijn op de hoogte van de nieuwste trends met een collectie van meer dan 4000 modellen. Tot snel!

Ga terug naar Blog >>
Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.| For your and our security we work with dummy rings.
© Rozenhof Trouwringen 2024 - Beoordeling door klanten: 9.5вЂ/10 Вュ 285 beoordelingen

Beste Klanten,

Wij zijn dagelijks geopend van
10:00 t/m 22:00 op afspraak!

Letop: 1 Bruidspaar per keer

Lees meer in onze blog

Sluit Bericht
Top