Waar moet ik op letten tijdens het uitkiezen van onze trouwringen? | Rozenhof Trouwringen
Rozenhof TrouwringenRozenhof TrouwringenSchoolweg 60, 7924 PN, Veeningen0528 39 1222info@rozenhoftrouwringen.nlhttps://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.pngContant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club International€€€-€€€€Monday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointmentKlanten beoordelen ons met 9.4/10 op basis van 243 reviews
Favorieten (0) Klanten vertellen Afspraak maken 0528 39 1222 06 5464 0941
Rozenhof trouwringen

Waar moet ik op letten tijdens het uitkiezen van onze trouwringen

Dit is een zeer begrijpelijke vraag, want er zijn tegenwoordig zoveel keuzes mogelijk. Wij vertellen jullie een aantal aandachtspunten waar jullie op kunnen letten waardoor de zoektocht naar jullie droomtrouwringen gemakkelijker zal worden! 

Trouwringen inspiratie op doen


Allereerst raden wij aan om alvast inspiratie op te doen, dit kan bijvoorbeeld door trouwbeurzen te bezoeken, bruidsmagazines door te bladeren of via Pinterest je te oriënteren.  Wanneer jullie het startschot laten luiden en op zoek gaan naar jullie trouwringen, moet je er wel rekening mee houden dat er levertijd op jullie trouwringen zit.

Aparte trouwringen

De levertijd van trouwringen

De levertijd van trouwringen is meestal zo’n 4 tot 8 weken. Wanneer jullie een aantal sets hebben gevonden die jullie aanspreken, is het verstandig om te kijken als de stijl van de ring bij jullie stijl past en wat voor wensen je hebt wat betreft de specificaties van de ringen. Redelijk vaak willen vrouwen graag de trouwring bij haar verlovingsring dragen, als dat bij jullie ook het geval is, is het handig om dit bij de juwelier/trouwringenspecialist te vermelden. Dus een tip van Rozenhof Trouwringen: Vergeet de levertijd van trouwringen niet! Ten slotte raden wij aan om te genieten van dit bijzondere moment! Lees onze 10 tips voor het uitzoeken van trouwringen.

Bijzondere toruwringen met rozen motief

Ga terug naar Blog >>
Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.| For your and our security we work with dummy rings.
© Rozenhof Trouwringen 2020 - Beoordeling door klanten: 9.8​/10 ­ 266 beoordelingen

Beste Klanten,

Wij zijn dagelijks geopend van
10:00 t/m 22:00 op afspraak!

Letop: 1 Bruidspaar per keer

Lees meer in onze blog

Sluit Bericht
Top