Rozenhof TrouwringenRozenhof TrouwringenSchoolweg 60, 7924 PN, Veeningen0528 39 1222info@rozenhoftrouwringen.nlhttps://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.pngContant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club International€€€-€€€€Monday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointmentKlanten beoordelen ons met 9.4/10 op basis van 243 reviews
Favorieten (0) Klanten vertellen Afspraak maken 0528 39 1222 06 5464 0941
Rozenhof trouwringen

Bijzondere trouwringen kopen doet u bij Rozenhof Trouwringen

Bij ons kunt u de meest bijzondere trouwringen kopen

Voor een tijdloos sieraad denkt iedereen meteen aan een trouwring. Het is dan ook belangrijk dat u bijzondere trouwringen kunt kopen als u gaat trouwen. Bij Rozenhof Trouwringen heeft u de keuze uit een ruim assortiment van meer dan 3000 modellen. Bovendien kunnen onze ervaren edelsmeden uw ring aanpassen zodat deze perfect bij u hoort. De meest bijzondere trouwringen kunt u daarom kopen bij ons. U kunt een afspraak maken om op Landgoed Rozenhof langs te komen en het aanbod te bekijken door te bellen met 0528-391222. Ook kunt u zelf een datum inplannen door gebruik te maken van onze digitale agenda.

Bijzondere trouwringen

Optimale kwaliteit

U kunt bij ons terecht voor al uw wensen voor de ideale trouwring. Niet alleen kunnen wij zorgen voor een persoonlijke gravure maar ook bijvoorbeeld uw vingerafdrukken. Ook een naamring is mogelijk. Onze goudsmeden kunnen samen met u een persoonlijke ring ontwerpen en maken. Zo komt u aan een perfecte, ambachtelijke trouwring. Wij zorgen er dan ook voor dat u bij ons de meest bijzondere trouwringen kunt kopen. Ons assortiment van vriendschaps-, verlovings-, en trouwringen is de grootste van Nederland. Zo zorgen wij er voor dat u altijd een keuze heeft uit de bijzondere trouwringen die u wilt kopen. Tijdens uw bezoek aan landgoed Rozenhof lopen wij samen met u nogmaals langs deze ringen. Als u uiteindelijk een basisring uitgekozen heeft zorgen onze edelsmeden dat deze naar uw wensen wordt aangepast.

Neem meteen contact met ons op

U kunt nu naar ons bellen voor een afspraak met 0528 391222. Mailen kan ook naar info@rozenhoftrouwringen.nl. U kunt eventueel ook onze digitale agenda gebruiken om een datum te prikken. Wanneer u bij Landgoed Rozenhof langskomt wordt u door ons geholpen met het vinden van een trouwring die precies bij u past. Wij streven er net als u naar om het perfecte sieraad te vinden voor uw huwelijk! 

Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.| For your and our security we work with dummy rings.
© Rozenhof Trouwringen 2022 - Beoordeling door klanten: 9.5​/10 ­ 285 beoordelingen

Beste Klanten,

Wij zijn dagelijks geopend van
10:00 t/m 22:00 op afspraak!

Letop: 1 Bruidspaar per keer

Lees meer in onze blog

Sluit Bericht
Top