Rozenhof TrouwringenRozenhof TrouwringenSchoolweg 60, 7924 PN, Veeningen0528 39 1222info@rozenhoftrouwringen.nlhttps://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.pngContant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club International€€€-€€€€Monday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointmentKlanten beoordelen ons met 9.4/10 op basis van 243 reviews
Favorieten (0) Klanten vertellen Afspraak maken 0528 39 1222 06 5464 0941
Rozenhof trouwringen

Bij ons uw ideale diamanten trouwring kopen

De mooiste diamanten trouwring kopen doet u bij Rozenhof Trouwringen

Trouwen in Nederland is altijd een heel evenement. Het wordt een bijzondere dag en daar hoort een bijzondere ring bij. Daarom kunt u bij Rozenhof Trouwringen de mooiste diamanten trouwringen kopen. Samen met onze juweliers bekijkt u ons assortiment tot u de perfecte ring vindt. Daarna helpt onze goudsmid voor de persoonlijke afwerking. Een diamanten trouw ring kopen doet u daarom bij trouwringen specialist Rozenhof Trouwringen. U kunt bij ons een afspraak maken door te bellen met 0528-391222. Zo kunnen wij met u een geschikte datum prikken. Het is ook mogelijk gebruik te maken van de digitale agenda op onze website!

Diamanten trouwringen

De meest uitgebreide online collectie trouwringen

U vindt op onze website alle ringen die wij in ons assortiment aanbieden. Hier kunt u alvast een beeld vormen van wat er allemaal mogelijk is. Bij uw bezoek aan ons landgoed Rozenhof kunt u nogmaals de collectie inzien. Wilt u een diamanten trouw ring kopen dan zorgen wij dat deze helemaal aan uw eisen voldoet. Ook voor een palladium, rosegoud of titanium ring met diamant briljant geslepen kunt u bij ons terecht. U kunt altijd een afspraak met ons maken en wij nodigen u dan graag uit voor een bezoek aan ons landgoed. Hier krijgt u alle tijd om samen met onze professionele juweliers een blik te werpen op onze unieke collectie en hieruit een keuze te maken. Als u uw diamanten trouw ring gaat kopen zorgen wij er bovendien voor dat deze gratis gegraveerd wordt.

Bel nu voor een afspraak

Gebruik nu de digitale agenda om een afspraak in te plannen, of bel naar 0528-391222. Mailen kan ook naar info@rozenhoftrouwringen.nl. Wij staan klaar om u te woord te staan en u te helpen met het prikken van de juiste datum. Ook als u vragen heeft kunnen wij u van dienst zijn. Aarzel niet om bij ons langs te komen om onze sieraden te bekijken! Wij streven er naar om samen met u uw perfecte trouwring te vinden.

Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.| For your and our security we work with dummy rings.
© Rozenhof Trouwringen 2022 - Beoordeling door klanten: 9.5​/10 ­ 285 beoordelingen

Beste Klanten,

Wij zijn dagelijks geopend van
10:00 t/m 22:00 op afspraak!

Letop: 1 Bruidspaar per keer

Lees meer in onze blog

Sluit Bericht
Top