Rozenhof TrouwringenRozenhof TrouwringenSchoolweg 60, 7924 PN, Veeningen0528 39 1222info@rozenhoftrouwringen.nlhttps://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.pngContant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club Internationalвぎвぎвぎ-вぎвぎвぎвぎMonday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointment
Favorieten (0) Klanten vertellen Afspraak maken 0528 39 1222 06 5464 0941
Rozenhof trouwringen

De mooiste trouwring van witgoud bij Rozenhof Trouwringen

Wij maken voor u de perfecte trouwring van witgoud

Een trouwring van witgoud is tegenwoordig zeer populair. Geen wonder, want het is een bijzonder edelmetaal met een exclusief voorkomen. Rozenhof Trouwringen helpt u graag met het vinden van uw ideale trouwring van witgoud. Om toch te zorgen dat het een uniek ontwerp is kunnen onze goudsmeden voor u een exclusieve ring maken. Ook voor geelgoud, bicolor, roodgoud en groengoud kunt u bij ons terecht. Het is mogelijk een afspraak te maken met behulp van onze online agenda. Ook kunt u contact met ons opnemen als u vragen heeft of een datum wilt reserveren door te bellen met 0528 391222.

Trouwring Witgoud

Bekijk ons assortiment online

U kunt onze hele collectie van ambachtelijke ringen online bekijken. Zo heeft u alvast een idee wat voor trouwring van witgoud het best tot u spreekt. Natuurlijk kunt u bij het bezoek aan ons landgoed Rozenhof aangeven hoe uw ideale trouwring er precies uit moet komen te zien. Onze professionele goudsmid gaat met die aanwijzingen aan de slag. Als juwelier gespecialiseerd in trouwringen zijn wij bovendien ingeschreven bij de Nederlandse Trouwbranche Organisatie, het NTBO. Als u op bezoek komt op ons landgoed verwelkomen wij u met een drankje. Hierna kijken wij gedurende twee uur naar ons betaalbare assortiment. Tijdens dit proces kiest u welke trouwring van witgoud u perfect bij u vindt passen. Omdat alleen u gedurende deze tijd aanwezig bent worden wij niet gestoord door andere klanten. Al onze aandacht ligt bij u.

Aarzel niet langer

Maak van het kiezen van uw trouwring een bijzondere dag. Bel daarom nu om een afspraak voor een bezoek te maken naar 0528 -391222. Een e-mail sturen kan ook naar info@rozenhoftrouwringen.nl. Op onze website vindt u bovendien een online agenda waarop u zelf het ideale moment kunt uitkiezen. Met onze jarenlange ervaring is Rozenhof Trouwringen in staat om u te helpen de beste sieraden voor uw huwelijk uit te kiezen.

Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.| For your and our security we work with dummy rings.
© Rozenhof Trouwringen 2024 - Beoordeling door klanten: 9.5вЂ/10 Вュ 285 beoordelingen

Beste Klanten,

Wij zijn dagelijks geopend van
10:00 t/m 22:00 op afspraak!

Letop: 1 Bruidspaar per keer

Lees meer in onze blog

Sluit Bericht
Top