Rozenhof TrouwringenRozenhof TrouwringenSchoolweg 60, 7924 PN, Veeningen0528 39 1222info@rozenhoftrouwringen.nlhttps://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.pngContant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club Internationalвぎвぎвぎ-вぎвぎвぎвぎMonday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointment
Favorieten (0) Klanten vertellen Afspraak maken 0528 39 1222 06 5464 0941
Rozenhof trouwringen

Uw ideale trouwring bij Rozenhof Trouwringen

Voor de mooiste trouwring moet u bij ons zijn

U bent op zoek naar een trouwring die uw liefde voor elkaar duidelijk maakt.  Bij de trouwringen specialist Rozenhof Trouwringen bieden wij veel mooie trouwringen aan. De prachtige ringen die wij verkopen zijn door ons voor u geselecteerd. Van een witgouden trouwring tot een vriendschapsring met diamanten voering. Onze goudsmeden kunnen voor u een persoonlijke trouwring maken. Wij nodigen u uit om te bellen voor een afspraak op 0528 391222. Het is ook mogelijk gebruik te maken van onze website voor de online agenda om hier uw afspraak in te plannen.

Trouwring

Bijzondere begeleiding

Het kiezen van de perfecte trouwring is niet iets dat u zomaar doet. Sterker nog, het moet iets magisch worden. Daarom bent u bij ons van harte welkom op ons landgoed. Hier helpen wij u gedurende twee uur privé met het kiezen van de perfecte klassieke of moderne trouwring. Jullie worden niet gestoord door andere klanten en de aandacht van de professionele medewerkers ligt helemaal bij u. U vindt bij Rozenhof Trouwringen het mooiste aanbod van design ringen in Nederland. Ons hele assortiment staat online voor u om te bezichtigen. Wij hebben meer dan 3000 ringen voor verschillende gelegenheden ter beschikking. Natuurlijk is het mogelijk  om onze collectie in den lijven te bekijken.

Bel ons nu

Wij staan klaar om met u een afspraak te maken. U komt op ons landgoed Rozenhof om samen met ons de perfecte trouwring uit te kiezen. U kunt ons bellen op 0528-391222 of een e-mail sturen naar info@rozenhoftrouwringen.nl. Ook hebben wij een online agenda waarop u zelf een datum kunt kiezen die het best uitkomt. Rozenhof Trouwringen legt een grote waarde aan het helpen van onze bezoekers met het vinden van de perfecte sieraden. Natuurlijk kunt u bij ons altijd terecht wanneer u advies zoekt over sieraden en de combinatie met uw trouwkleren.

Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.| For your and our security we work with dummy rings.
© Rozenhof Trouwringen 2024 - Beoordeling door klanten: 9.5вЂ/10 Вュ 285 beoordelingen

Beste Klanten,

Wij zijn dagelijks geopend van
10:00 t/m 22:00 op afspraak!

Letop: 1 Bruidspaar per keer

Lees meer in onze blog

Sluit Bericht
Top