Rozenhof TrouwringenRozenhof TrouwringenSchoolweg 60, 7924 PN, Veeningen0528 39 1222info@rozenhoftrouwringen.nlhttps://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.pngContant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club Internationalввв-ввввMonday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointment
Favorieten (0) Klanten vertellen Afspraak maken 0528 39 1222 06 5464 0941
Rozenhof trouwringen

Op zoek naar trouwringen van Desiree?

Dealer Desiree trouwringen vindt u bij de Rozenhof

Wanneer u trouwt wilt u het beste voor elkaar. Trouwringen van Desiree omvatten zowel ingetogen klassieke ringen als uitgesproken eigentijds en alles daar tussenin. Deze juwelen bieden u een officieel internationaal garantiecertificaat met een levenslange kosteloze garantie. U kunt zeker zijn van een kwaliteitsring met een goudhalte van 14 karaat. Op het mooie landgoed de Rozenhof vindt u de grootste collectie trouwringen van Desiree. Ook maakt de oprichter en edelsmid zelf trouwringen of kan hij die de uw aanpassen naar wens. Met 40 jaar ervaring is uw juweel bij hem in goede handen. Een trouwring krijgt u bij de Rozenhof aan mooie prijzen en met regelmatig leuke aanbiedingen vindt u zeker wat u zoekt. Ontdek onze volledige collectie nu meteen!

Trouwringen Desiree

Waarom trouwringen van Desiree kopen bij Rozenhof?

Trouwen is één van de belangrijkste dingen die je doet in je leven. Daarbij hoort elk moment bijzonder te zijn. Ook het uitkiezen van de trouwringen is het liefst een romantisch moment. Het landgoed ligt midden in een fraaie tuin. In de intimiteit van de ontvangstruimt kunt u de volledige collectie ringen bekijken. In de ogen van Theo Verbree en zijn vrouw Edita staat persoonlijk contact centraal. Reeds sinds 2002 zijn zij gespecialiseerd in trouwringen en van uw ring maken zij graag een bijzonder juweel. Wilt u graag een toevoegingen van een edelsteen? Of uw namen laten graveren? Dit alles is mogelijk aan mooie prijzen. Wij verkopen verschillende soorten ringen:

Maak meteen een afspraak

Neem je liefste mee op uitstap naar Drenthe en als verrassing naar de Rozenhof in Veeningen. Wij zijn gemakkelijk te bereiken op enkele minuten van de A28, tussen Meppel en Hoogeveen. Wij bieden een brandstofvergoeding aan iedereen die ver moet reizen. Wij nemen voor u graag de tijd om te kiezen uit de grote collectie trouwringen van Desiree. Contacteer ons voor meer informatie of maak vrijblijvend een afspraak.

Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.| For your and our security we work with dummy rings.
© Rozenhof Trouwringen 2024 - Beoordeling door klanten: 9.5вЂ/10 В 285 beoordelingen

Beste Klanten,

Wij zijn dagelijks geopend van
10:00 t/m 22:00 op afspraak!

Letop: 1 Bruidspaar per keer

Lees meer in onze blog

Sluit Bericht
Top