Rozenhof TrouwringenRozenhof TrouwringenSchoolweg 60, 7924 PN, Veeningen0528 39 1222info@rozenhoftrouwringen.nlhttps://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.pngContant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club Internationalвぎвぎвぎ-вぎвぎвぎвぎMonday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointment
Favorieten (0) Klanten vertellen Afspraak maken 0528 39 1222 06 5464 0941
Rozenhof trouwringen

De mooiste trouw ring kopen bij Rozenhof Trouwringen

Bij ons kunt u de perfecte trouw ring kopen

Het landgoed Rozenhof is speciaal van de juwelier Rozenhof Trouwringen. Hier kunt u een unieke, ambachtelijke trouwring kopen die precies aan uw eisen voldoet. Samen met onze juweliers bekijkt u ons aanbod tijdens een prive afspraak zonder andere klanten. Daarna kunnen onze edelsmeden voor u de ideale maar betaalbare ring maken. Daarom is een trouwring kopen bij Rozenhof Trouwringen de beste keuze. Bel gerust naar 0528 391222 wanneer u een afspraak wilt maken om bij ons langs te komen. Ook beantwoorden wij graag uw vragen mocht u die hebben. Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van de online agenda om zelf uw afspraak in te plannen.

Trouwring Kopen

Een uitzonderlijke collectie

Wij bieden u een fantastisch assortiment van meer dan 3000 ringen aan. Deze zijn onder andere trouw ringen maar ook vriendschaps- en verlovingsringen. Er zit daarom altijd voor u iets bij. U kunt onze hele collectie online bekijken zodat u alvast een selectie van favorieten kunt maken. Zo heeft u de keuze uit bijvoorbeeld rood goud, groen goud en geelgoud. Daarna zullen wij u helpen tijdens uw bezoek aan landgoed Rozenhof met de perfecte trouwring te kopen. Ons aanbod strekt verder dan enkel de perfecte trouwring. Ook zorgen wij dat uw ring voor altijd meegaat. Daarom krijgt u als u uw trouw ring gaat kopen een levenslange garantie en een gratis verzekering. Ook zullen wij voor u de ring gratis graveren. Verder kunt u bij Rozenhof Trouwringen andere juwelen gratis lenen voor uw bruiloft. Dit zijn een aantal voordelen van ons.

Maak nu een afspraak voor een bezoek aan landgoed Rozenhof

De vakmensen van Rozenhof Trouwringen staan voor u klaar om een afspraak te maken. Bel daarom nu naar T: 0528 391222 of gebruik de online  agenda op de website. Een e-mail sturen kan natuurlijk altijd naar info@rozenhoftrouwringen.nl. U wordt door ons zo goed en snel mogelijk geholpen met het maken van een afspraak. Als u vragen heeft, beantwoorden wij deze graag voor u!

Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.| For your and our security we work with dummy rings.
© Rozenhof Trouwringen 2024 - Beoordeling door klanten: 9.5вЂ/10 Вュ 285 beoordelingen

Beste Klanten,

Wij zijn dagelijks geopend van
10:00 t/m 22:00 op afspraak!

Letop: 1 Bruidspaar per keer

Lees meer in onze blog

Sluit Bericht
Top