Rozenhof TrouwringenRozenhof TrouwringenSchoolweg 60, 7924 PN, Veeningen0528 39 1222info@rozenhoftrouwringen.nlhttps://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.pngContant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club Internationalвぎвぎвぎ-вぎвぎвぎвぎMonday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointment
Favorieten (0) Klanten vertellen Afspraak maken 0528 39 1222 06 5464 0941
Rozenhof trouwringen

Exclusieve trouwringen kopen vanuit Den Bosch of Breda of Arnhem

Kies uit een collectie prachtige trouwringen om uw bruiloft te vieren

Exclusieve trouwringen kunt u vanuit Arnhem, Den Bosch of Breda kopen bij Rozenhof Trouwringen. Wij hebben namelijk het perfecte aanbod. Als trouwringen specialist worden onze ringen door ons handmatig geselecteerd uit de collectie van de beste merken. Wij nodigen u uit om bij ons langs te komen om deze exclusieve design trouwringen op het landgoed Rozenhof te bekijken. U wordt niet gestoord door andere klanten en krijgt bovendien een lekker drankje. Maakt u een afspraak met Rozenhof Trouwringen op verschillende manieren. Bel bijvoorbeeld met 0528 -391222 om de mogelijkheden te bespreken. Het is ook mogelijk om onze online agenda te gebruiken om zo op uw gemak de juiste datum te vinden.

Exclusieve trouwringen Arnhem Breda Denbosch

Exclusieve trouwringen kopen bij Rozenhof Trouwringen vanuit Den Bosch, Breda of Arnhem

Kom gerust bij ons op bezoek op landgoed Rozenhof en wij laten u gedurende twee uur kennis maken met ons uitgebreide assortiment exclusieve trouwringen. Bij ons kunt u het grootste aanbod van Nederland bekijken: er zit altijd iets voor u tussen. Dit loopt uiteen van betaalbare trouwringen tot volledig op maat gemaakte trouwringen. Zo kunt u altijd die speciale ring vinden voor die speciale gelegenheid. Denkt u bijvoorbeeld aan witgouden vriendschapsringen of platina trouwringen, u kunt het bij ons vinden. Bij ons werken enkel vakmensen die u graag begeleiden in het maken van de perfecte keuze. Zij helpen naast het vinden van uw trouwringen ook helpen met het gratis uitlenen van sieraden. Op deze manier ziet u er tijdens uw bruiloft nog stralender uit. Onze edelsmeden met 40 jaar ervaring staan bovendien klaar om de ring exclusief voor u te maken. Komt u uit bijvoorbeeld Breda, Arnhem of Den Bosch dan heten wij u van harte welkom.

Bel gelijk om een afspraak te maken

U bent van harte welkom op het landgoed Rozenhof om ons aanbod te bekijken. Een afspraak met ons maken doet u door te bellen naar 0528 - 391222 of een e-mail te sturen naar info@rozenhoftrouwringen.nl 

Het is mogelijk om desgewenst de online agenda te gebruiken op de website. Wij staan u graag te woord om uw vragen te beantwoorden maar wij kunnen u ook helpen om een afspraak te maken. Wanneer u bij ons komt om de trouwringen te bekijken dan hebben wij alle aandacht voor u en uw wensen. U Heeft bij ons een zeer ruime keuze als het gaat om soorten trouwringen. U kunt daarbij denken aan alle soorten ringen goud, zoals witgoud, rood goud en geelgoud. Daarnaast kunt u kijken naar andere materialen voor uw ringen, zoals ruthenium, zilver, titanium, platina en palladium. Zo hebben wij natuurlijk ook ringen in verschillende materialen in ons assortiment. Dit worden ook wel bi-color trouwringen genoemd. Bovendien is het bij nagenoeg alle ringen mogelijk om er diamanten in te laten zetten. Wij zijn namelijk ook goudsmid, waardoor het mogelijk is uw trouwringen bij ons kunt laten ontwerpen. Nagenoeg alles is dan mogelijk, zoals trouwringen met een strakke afwerking, maar ook een klassieke of robuuste uitstraling.

Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.| For your and our security we work with dummy rings.
© Rozenhof Trouwringen 2024 - Beoordeling door klanten: 9.5вЂ/10 Вュ 285 beoordelingen

Beste Klanten,

Wij zijn dagelijks geopend van
10:00 t/m 22:00 op afspraak!

Letop: 1 Bruidspaar per keer

Lees meer in onze blog

Sluit Bericht
Top